Elevsiden

Diverse nyttig info og linker for elever

Du har din egen personlige side på nettet. Her kan du se utestående saldo, saldo tilgode, betalingsinformasjon, gjennomførte timer og avtalte timer. Det er det perfekte verktøyet for å holde seg oppdatert på kommende timer og å holde kontroll på betaling.

Er det første gang du logger inn? Da må du trykke på «Mangler passord?». Deretter skriver du inn det mobilnummeret du har registrert hos oss. Da vil du få tilsendt et passord på SMS som du skal bruke ved innloging.

Du logger inn ved å trykke på «Tabs Elev» rett under her. Trenger du hjelp til å logge inn ta kontakt med din trafikklærer eller kontoret så hjelper vi deg.

Viktige beskjeder:

s

Ingenting å melde

Ingenting å melde. 

Klikk her eller på logoen

VIKTIG INFORMASJON:

  1. Logg deg inn for å søke om førerkort (dette må du gjøre før du skal ta teori eksamen).
  2. Når du har bestått teori eksamen du logge deg inn en gang til for å GI FULLMAKT TIL TRAFIKKSKOLEN FOR Å BESTILLE FØRERPRØVEN. 

Full kontroll på din opplæring

TABSelev er gratis for deg som tar førerkort. Se neste kjøretime, Bestill og betal kjøretime, Meldinger fra trafikklærer, Saldooversikt, med mer.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med det du måtte lure på. Ring oss gjerne på nummeret du ser her, eller besøk kontakt-siden vår for mer informasjon. Vi er her for å hjelpe, og for å gi deg best mulig kjøreopplæring!

51 53 32 98